Rörmokare i Årsta

Rörmokare i Årsta

5-stjärniga VVS- och rörmokeritjänster i Årsta som du verkligen kan lita på. 100 % Kundnöjdhet är vårt primära fokus.

Tingströms VVS är en väletablerad rörmokare med många års erfarenhet inom VVS & rörmokeri i Årsta och närliggande områden. Oavsett om dina VVS-behov är akuta eller inte, så kommer vi att lösa uppgiften snabbt och till ett bra pris.

Våra rörmokare är sanna experter och har alla resurser som krävs för att utföra ett effektivt och professionellt arbete. Enkelt uttryckt är vi här för att ge dig en 5-stjärnig kundupplevelse. Vi garanterar vårt arbete från början till slut och följer alltid upp för att säkerställa att allt är till din belåtenhet.

Tingströms VVS & Fastighetsservice erbjuder de följande tjänsterna inom VVS & Rörmokeri i Årsta med omnejd:

 • Installationer och underhåll av avloppsanläggningar – Vi hjälper dig med alla olika slags avlopp, pumpar och brunnar.

 • Rensning och rengöring av avloppsstammar – för bästa resultat, låt oss underhålla och spola dina avloppsstammar i förebyggande syfte.

 • Installationer och reparationer av värmepannor.

 • Avloppsrengöring – på Tingströms VVS så utför vi avloppsrengöring på rätt sätt – kemikaliefritt, säkert och professionellt. Vi garanterar att dina avlopp är helt rensade.

 • Reparationer av avloppsledningar – förutom att det är obehagligt att hantera så kan trasiga avloppsledningar förorena ditt dricksvatten och påverka din hälsa.

 • Reparation av varmvattenberedare – om du ständigt har brist på varmvatten, eller om din varmvattenberedare har slutat fungera, kan vi hjälpa dig.

 • Installationer av varmvattenberedare – om du har köpt en ny bostad eller är missnöjd med din nuvarande varmvattenberedare så kan vi hjälpa dig att välja och installera en ny enhet som passar dina behov bäst.

 • Reparation av huvudvattenledningar – att ignorera reparationer av vattenledningar kan resultera i kostsamma egendomsskador, för att inte tala om fullständig förlust av vattentrycket. Om du misstänker att du har problem med en vattenledning, bör du kontakta våra rörmokare i Årsta så snart som möjligt.

 • Byte av huvudvattenledning – om du har köpt en ny fastighet eller om en reparation inte är tillräckligt kostnadseffektiv för att det ska vara värt det. Kontakta oss på Tingströms VVS så hjälper vi dig med ett byte av fastighetens huvudvattenledning.

 • Installation av kranar och armaturer – Vi installerar bland annat köksblandare, badkarsblandare och duschhuvud som ger bättre vattentryck.

 • Toalettinstallationer – vi har erfarenheten av att arbeta med alla typer av toalettinstallationer, inklusive vattenbesparande modeller.

 • Rörbyten och rörreparationer – vi utför de flesta rörarbeten, oavsett omfattning.

Faktum är att de flesta rörmokare är antingen specialiserade på det ena eller det andra vilket innebär att deras kompetensnivå är begränsad. Vi på Tingströms VVS har djup kunskap inom i princip allt inom VVS och rörmokeri vilket bokstavligen säkerställer att vi kan hantera ditt ärende på bästa möjliga sätt.

Behöver du en rörmokare i Årsta redan idag? Kontakta oss på 08–648 60 80 så kommer vi att göra vårt absolut bästa för att du ska få hjälp så fort som möjligt.