Din rörmokare i Enskede

Din rörmokare i Enskede

En rörmokare behöver många av oss förr eller senare. En rörmokare har en bred kompetens och kan utföra många olika uppdrag. Det kan vara väldigt skönt att slippa besväret att försöka sig på att laga det där röret eller att rensa det där avloppet själv. Att anlita en rörmokare innebär att du kan vara säker på att ett hållbart och högkvalitativt resultat.

Vi på Tingströms VVS & Fastighetsservice AB har lång erfarenhet av många typer av uppdrag. Oavsett om du representerar ett företag eller kontaktar oss som privatperson kan du vara säker på ett tryggt bemötande från oss. Vi har kundnöjdhet som högsta prioritet. Våra rörmokare hjälper dig i din villa, lägenhet, företagsfastighet eller annan typ av lokal i Enskede.

20 års av rörmokeri

När du behöver anlita en rörmokare i Enskede finns det flera företag att välja mellan. Det finns många anledningar till att Tingströms VVS & Fastighetsservice är det självklara valet. Våra rörmokares omfattande erfarenhet innebär en unik kompetens både när det gäller uppdragsutförande och kundbemötande. Vi vet att långvarig kundnöjdhet alltid är det viktigaste i slutändan.

Våra rörmokare erbjuder komplett service och finns här för dig både innan och efter att uppdraget är utfört. Deras engagemang och pålitlighet är något som många av våra kunder är allra mest nöjda med.

Spara pengar med ROT-avdrag nästa gång du anlitar en rörmokare

ROT-avdraget är viktigt för många av våra kunder. Hos oss kan du utnyttja avdraget med 50% av arbetskostnaden. Om du är osäker på vad ROT-avdrag är och hur det fungerar besvarar vi gärna dina frågor. ROT-avdraget gör en ansenlig skillnad på priset för dig som kund, inte minst vid större arbeten. Vi på Tingströms VVS & Fastighetsservice tar oss an både små och stora uppdrag. Vid arbeten som kräver mer resurser än vi vid tillfället kan avvara har vi ett unikt samarbete med Connect VVS. Så om du undrar om ditt VVS-arbete är för omfattande för oss är svaret på den frågan högst troligen inte.

VVS

Förkortningen VVS står för värme, ventilation och sanitet. Vår kompetens är djup och vårt utbud av tjänster är brett. Vi på Tingströms VVS & Fastighetsservice erbjuder komplett service, vilket innebär att vi hjälper dig från start till mål med dina VVS-behov. Vi säljer, installerar och renoverar VVS-produkter och material. I vårt produktutbud finner du bland annat radiatorer, värmepannor, vatten- och avloppsanläggningar och golvvärme.

Enskedes bästa VVS-företag och rörmokare

Vi ser fram emot att höra ifrån dig angående dina VVS-behov i Enskede. Vår servicenivå är hög och vi prioriterar relationerna med våra kunder. Kontakta oss idag via mail, telefon eller via kontaktformulär här på vår hemsida.

Varmt välkommen till Tingströms VVS & Fastighetsservice – vi hjälper dig i Enskede!