Rörmokare i Farsta

Rörmokare i Farsta

Behöver du hjälp med avloppsrensning, eller att installera en värmepump? Tingströms VVS & Fastighetsservices rörmokare utför rörarbeten som omfattar installation och service av vatten-, värme- och avloppssystem, så väl för villan som för fastigheter och större lokaler. Rätt produkter och regelbunden service underlättar avsevärt för att kunna hålla ditt VVS- system i toppskick.

Våra rörmokare installerar och monterar nya rör, byter kopplingar, gör pannbyte, installerar golvvärme, renoverar badrum och byter blandare i t ex. kök och badrum.

Hos oss kan du utnyttja ROT- avdrag med 50 % av arbetskostnaden. Vi erbjuder allt inom service för att underlätta för dig som vår kund i Farsta. Vi hjälper till med de stora och de små installationerna och reparationerna för såväl privatpersoner som företag. Vid större rörarbeten samarbetar vi med Connect VVS.

Tingströms VVS & Fastighetsservice – Professionella rörmokare i Farsta

Med gedigen erfarenhet och stor kompetens arbetar vi för hållbara installationer och resultat. Vi genomför alla arbeten med precision och stor hänsyn till dina önskemål.

Söker du efter en pålitlig rörmokare som utför professionella rörarbeten i Farsta? Välkommen att kontakta oss på Tingströms VVS & Fastighetsservice för ytterligare information och rådgivning.