Rörmokare på Tyresö

Rörmokare på Tyresö

Om du behöver du hjälp att rensa avloppen, eller när du ska installera värmepump är rörmokarna på Tingströms VVS & Fastighetsservices på Tyresö redo att hjälpa dig. Vi är en rörmokare och VVS-firma som utför arbeten som omfattar installation och reparationer av vatten-, värme- och avloppssystem för ditt hem, fastigheter eller större lokaler. Med de rätta produkterna och grundlig service utförd med jämna mellanrum kommer det göra det enkelt att behålla ditt VVS- system i ett fantastiskt skick.

För ett underlättat arbete kan vi rekommendera att ta hjälp av en rörmokare vid byte av kopplingar, pannbyte, installation och montering nya rör, installation av golvvärme, renovering av badrum, värmepumpinstallationer, indragning av inkommande vatten och avlopp samt byte av blandare i ex. kök och badrum.

En engagerad rörmokare i Tyresö

När vi på Tingströms VVS utför våra jobb är nöjda kunder det enda som räknas. Alla våra medarbetare har gedigen erfarenhet och är både engagerade, pålitliga och välutbildade. Vi erbjuder personligt anpassad service efter just dina krav och önskemål. Vi tänker dessutom ett steg längre och hjälper dig till ett hållbart resultat som även fungerar i framtiden.

Eftersom kundnöjdhet är det viktigaste för oss arbetar vi alltid disciplinerat, lyhört, noggrant och med en god dialog mellan alla intressenter. Vårt mål är alltid snabb service till bästa möjliga pris. Hos oss kan du utnyttja ROT- avdrag med 50 % av arbetskostnaden. 

En rörmokare med långerfarenhet

Som rörmokare i Tyresö gör vi installationer och reparationer för privatpersoner, fastighetsägare och företag, men handlar det om större rörarbeten samarbetar vi med Connect VVS. 

På Tingströms VVS strävar vi efter ekonomiskt hållbara installationer med långvariga resultat. Som VVS- företag med över 20 års erfarenhet i branschen har vi alltid arbetat med kunden som fokus och varje arbete utförs genomtänkt med största precision. Vi finns till hands för så väl enskilda insatser som totalentreprenader.

Vi är rörmokaren för dig som ska renovera hemma

Funderar ni på att renovera hela eller delar av badrummet är det viktigt att ni tar kontakt med en kunnig rörmokare. På Tingströms VVS kommer vi gärna med förslag på en installation eller hela arbetet. Kontakta oss när du valt inredning så tar vi hand om resten!

Ska du uppdatera värmesystemet eller har du kanske har stopp i avloppet? Utöver våra servicearbeten inom VVS utför vi även fastighetsskötsel.

För vidare information kring vårt arbete är du välkommen att kontakta oss på Tingströms VVS & Fastighetsservice, din rörmokare i Tyresö!