Ditt VVS-företag i Årsta

Ditt VVS-företag i Årsta

Många står förr eller senare inför att anlita en VVS-företag. Det är alltid ett klokt val att anlita någon när det kommer till värme, vatten och sanitet. Inte minst om det handlar om mer avancerade jobb som rördragning, installation av värmepumpar eller att installera element. Vi erbjuder kompletta serviceuppdrag inom värme, ventilation, vatten och sanitet.

Vi på Tingströms VVS & Fastighetsservice är ett engagerat VVS-företag med lång erfarenhet i branschen. Våra professionella hantverkare har omfattande erfarenhet och kompetens, och har alltid service i fokus. Denna kombination av styrkor gör Tingströms VVS & Fastighetsservice det självklara valet när VVS-arbeten ska utföras i Årsta.

Vi erbjuder och utför alla typer av VVS-arbeten. Tingströms VVS & Fastighetsservice erbjuder komplett service och är tillgängliga för såväl företag som för privatpersoner. Med oss som ditt VVS-företag i Årsta kan du känna dig trygg i att vi arbetar effektivt och noggrant, oavsett om arbetet utförs i din lägenhet, företagsfastighet eller annan lokal.

Lång erfarenhet av VVS-branschen

Tingströms VVS & Fastighetsservice är inga nybörjare när det kommer till VVS. Under våra 20 år i branschen har vår personal skaffat sig en unik kompetens och kunskap om allt från mindre installationer till omfattande renoveringsarbeten.
Vi har kundens önskemål som högsta prioritet och förstår vikten av att vara noggrann. Vi strävar alltid efter att våra arbeten ska vara ekonomiskt hållbara för dig som kund och resultatet långvarigt.

Vad innebär komplett service inom VVS?

Det betyder helt enkelt att vi erbjuder allt som behövs för ett högkvalitativt VVS-arbete. Ett sätt som vi särskiljer oss på gentemot andra företag i vår bransch är att vi både säljer, installerar och reparerar VVS-produkter och material. I vårt breda produktsortiment hittar du bland annat:

  • Vatten- och avloppsanläggningar
  • Sanitetsutrustning
  • Radiatorer och element
  • Golvvärme
  • Värmepannor
  • Vattenberedare
  • Golvvärme

VVS-företag i Årsta? Kontakta oss idag!

Långvarig kundnöjdhet är i slutändan alltid det som är viktigast för oss på Tingströms VVS & Fastighetsservice. För alla våra medarbetare är det viktigt att du som kund ska kunna känna dig trygg i kontakten med oss. Därför har alla som jobbar hos oss lång erfarenhet och ett stort engagemang – oavsett uppdragets storlek.

Det kan uppstå många frågor när man ska renovera hemma. Vi besvarar alla våra kunders frågor och hjälper dig både innan och efter uppdraget är utfört. Kontakta oss idag för att veta mer om Tingströms VVS & Fastighetsservice i Årsta. Du når oss enkelt på telefon, mail och via kontaktformuläret på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!