VVS företag Haninge

VVS företag Haninge

Engagerat VVS företag för dig i Haninge

Om du behöver byta oljepanna, varmvattenberedare eller renovera badrummet behöver du ett kunnigt och professionellt VVS företag. Med bra produkter och den rätta servicen hålls VVS-systemet för ditt hem, dina lokaler och ditt företag enkelt i toppskick.

Vi på Tingströms VVS & Fastighetsservice utför kompletta serviceuppdrag inom ventilation, värme, sanitet och rörmokeri för dig i Haninge.

Som ett VVS-företag med ett komplett produktsortiment finner du bland annat:

  • Värmepannor
  • Vattenberedare
  • Radiatorer
  • Pumpar
  • Blandare
  • Sanitetsutrustningar
  • Golvvärme
  • Vatten- och avloppsanläggningar

I vår tjänst inkluderas allt som kommer att underlätta för dig. Vi säljer, installerar och reparerar dina VVS-produkter och ditt material. Gäller ärendet ett större rörarbete i Haninge kommer arbetet genomföras i samarbete med Connect VVS.

Över 20 års erfarenhet som VVS företag

På Tingströms VVS strävar vi efter ekonomiskt hållbara installationer med långvariga resultat. Som VVS- företag med över 20 års erfarenhet i branschen har vi alltid arbetat med kunden som fokus och varje arbete utförs genomtänkt med största precision.

Vi finns till hands för så väl enskilda insatser som totalentreprenader.

Ta alltid hjälp av ett VVS företag när du ska renovera badrummet!

Funderar ni på att renovera hela eller delar av badrummet är det viktigt att ni tar kontakt med ett kunnigt VVS-företag. På Tingströms VVS kommer vi gärna med förslag på en installation eller hela arbetet. Kontakta oss när du valt inredning så tar vi hand om resten!

Ska du uppdatera värmesystemet eller har du kanske har stopp i avloppet? Utöver våra servicearbeten inom VVS utför vi även arbeten så som rörmokeri och fastighetsskötsel. Vi erbjuder stora som små installationer och reparationer åt så väl privatpersoner som företag och fastighetsägare.

Kontakta oss – ditt lokala VVS företag i Haninge

När vi på Tingströms VVS utför våra jobb är nöjda kunder det enda som räknas. Alla våra medarbetare har gedigen erfarenhet och är både engagerade och pålitliga. Vi har personlig service som är anpassad efter just dina behov och önskemål. Vi tänker dessutom ett steg längre och hjälper dig till ett hållbart resultat som fungerar i framtiden.

Eftersom kundnöjdhet är det viktigaste för oss arbetar vi alltid disciplinerat, lyhört och med en god dialog mellan alla intressenter. Vårt mål är alltid snabb service till bästa möjliga pris.

För mer detaljerad information kring våra produkter och vårt arbete är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Tingströms VVS & Fastighetsservice, ditt VVS-företag i Haninge.