VVS Företag i Nacka

VVS Företag i Nacka

Dags att uppdatera värmesystemet eller behöver du kanske hjälp att rensa avloppet? Vi är ett engagerat VVS- företag som utför kompletta serviceuppdrag inom ventilation, värme, sanitet och rörmokeri i Nacka.

Med de rätta produkterna och väl utförd service hålls ett VVS-system för hem, lokaler och företag lätt i toppskick. I vårt sortiment finner du produkter som värmepannor, vattenberedare, radiatorer, blandare, pumpar, golvvärme, samt vatten- och avloppsanläggningar.

Som ett komplett VVS-företag utför vi allt från pannbyten, värmepumpinstallationer och badrumsrenoveringar till rörinstallationer vid ny- eller ombyggnationer, golvvärmeinstallationer och service på befintliga anläggningar.

Allt som kan underlätta för dig inkluderas i vår tjänst. Vi hjälper dig vid inköp, samt med installationen och efterföljande service av din VVS-produkt. Vis större rörarbeten kommer arbetet att utföras i samarbete med Connect VVS.

Ett VVS-företag i Nacka med bred kunskap

Som VVS- företag med över 20 års erfarenhet inom branschen arbetar vi alltid med fokus på kundens önskemål och utför varje arbete noggrant överlagt med stor precision. Hållbara installationer och ett långvarigt resultat är en självklarhet och något vi alltid strävar efter.

Utöver våra servicearbeten inom VVS gör vi även arbeten som inkluderar rörmokeri och fastighetsskötsel. Vi erbjuder allt från större till mindre installationer och reparationer för både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi tar även emot butiker, kontor och industrilokaler.

Ett engagerat VVS-företag för dig i Nacka

När vi på Tingströms VVS utför våra jobb i Nacka är nöjda kunder det enda som räknas. Alla våra medarbetare har gedigen erfarenhet och är både engagerade och pålitliga. Vi har personlig service som är anpassad efter just dina behov och önskemål. Vi tänker dessutom ett steg längre och hjälper dig till ett hållbart resultat som fungerar i framtiden.

Eftersom kundnöjdhet är det viktigaste för oss arbetar vi alltid disciplinerat, lyhört och med en god dialog mellan alla intressenter. Vårt mål är alltid snabb service till bästa möjliga pris.

Renovera inte badrummet utan ett kunnigt VVS-företag!

Funderar ni på att renovera hela eller delar av badrummet är det viktigt att ni tar kontakt med ett professionellt VVS-företag. På Tingströms VVS kommer vi gärna med förslag på en installation eller hela arbetet. Kontakta oss när du valt inredning så tar vi hand om resten!

För mer detaljerad information kring vårt arbete och våra produkter är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Tingströms VVS & Fastighetsservice, ditt VVS-företag i Nacka.