VVS Företag på Värmdö

VVS Företag på Värmdö

Vi är ett VVS- företag som utför kompletta serviceuppdrag inom ventilation, värme, sanitet och rörmokeri på Värmdö. Vi kan hjälpa dig med allt från att rensa avloppet till att installera nytt värmesystem i ditt hem, samt i större lokaler och fastigheter. Med de rätta produkterna och god service håller man enkelt ett VVS-system i toppskick.

I vårt sortiment har vi produkter som vattenberedare, värmepannor, radiatorer, blandare, pumpar, golvvärme, vatten- och avloppsanläggningar etc.

I vår tjänst erbjuder vi dig all typ av hjälp och service som underlättar för dig. Från inköp till installation och uppföljande service av din VVS-produkt. Vid större rörarbeten kommer vi att utföra arbetet i samarbete med Connect VVS.

Tingströms VVS & Fastighetsservice – VVS-installationer med precision på Värmdö

Tingströms VVS & Fastighetsservice är ett VVs- företag som har över 20 års gedigen erfarenhet och branschvana. Vi arbetar alltid med dig som kund i centrum och dina önskemål som riktlinjer. Hållbara installationer och resultat är en självklarhet, därför överläggs varje arbete noggrant och utförs med största precision.

Utöver våra servicearbeten inom VVS utför vi även arbeten som handlar om fastighetsskötsel och rörmokeri. Stora som små installationer och reparationer för både privatpersoner och företag.

För vidare information om vårt fullständiga produktsortiment och servicearbete – Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Tingströms VVS & Fastighetsservice på Värmdö.